renovat.ro

» » »


Hidroizolatii terase bloc - Membrana TPO Firestone pentru hidroizolarea terasei
Hidroizolatii terase bloc - hidroizolatie acoperis bloc - Cu totii stim ca  blocurile ce impanzesc orasele tarii au fost construite rapid, fara atentie la detalii ( hidroizolatii terase de bloc ).


Acest fapt este cu atat mai evident atunci cand privim terasele inundate ale blocurilor de locuinte (izolatii terase bloc).


Hidroizolatie terasa bloc
Hidroizolatii terase bloc - Membrana TPO Firestone pentru hidroizolarea terasei

Galerie poze
  • Hidroizolatie terasa bloc
Galerie poze

Practic, orice bloc are nevoie de lucrari de hidroizolatie a terasei cu membrana TPO de la Firestone (hidroizolatii terase circulabile). Hidroizolatii terase bloc - De ce?


In multe locuri hidroizolatia veche a cedat si au aparut infiltratiile de apa in apartamentele de la ultimul etaj si chiar pe scarile blocurilor.


Este un inconvenient major pe care, din pacate, multi au incercat sa-l indrepte construind acoperisuri de tip traditional, de multe ori acoperite cu tabla sau pvc.


Pe langa aspectul total inestetic, aceste acoperisuri de bloc nu rezolva decat pentru un anumit problema hidroizolatiei terasei de bloc.


In plus, sunt destul de frecvente cazurile cand aceste acoperisuri de bloc improvizate sunt smulse de furtuni . Astfel, se produc pagube materiale importante si chiar ranirea grava a unor persoane.


In conditiile climaterice din Romania, cu ploi si zapezi abundente, terasele blocurilor constituie o problema majora.


Numai o hidroizolatie  a terasei de bloc cu membrana TPO va poate scuti de aceste numeroase neplaceri.Hidroizolatii terase bloc - De ce membrana TPO?


La noi, marea majoritate a acestor terase de bloc sunt acoperite cu hidroizolatii bituminoase total ineficiente.(materiale pentru hidroizolatii terase bloc).


Practic orice bloc are nevoie de lucrari de hidroizolatie a terasei cu membrana TPO de la Firestone (hidroizolatii terase circulabile).


Noi va oferim  cele mai eficiente solutii tehnice de izolatie cu membrana a teraselor de bloc (hidroizolatii la bloc).


Apelati cu deplina incredere la specialistii nostrii, garantam pentru produsele si lucrarile executate cu deplin profesionalismHidroizolatii terase bloc - Cum?


Hidroizolarea terasei cu membrana TPO reprezinta solutia optima de izolare a terasei (izolatie terasa bloc).


Izolarea cu membrana TPO se face rapid si simplu, fara inlaturarea vechiului strat de membrana bituminoasa.


Este o membrana elastica ce poate fi usor intinsa pe suprafete mari indiferent de neregularitatile acestora.


Lucrarile de amenajare a terasei (amenajari terase) sau reparatie a  terasei (reparatii hidroizolatii) sunt foarte trainice .


Membrana TPO se monteaza prin cusaturi sudate cu aer cald ceea ce le confera o rezistenta superioara oricarui adeziv.


In general, nu veti avea nevoie de reparatii majore cel putin 30 de ani din momentul montarii (montaj membrana TPO). De asemenea, aceste lucrari au o  garantie de 10 ani.Hidroizolatii terase bloc - alte beneficii


Membranele TPO sunt ieftine si bune dar si foarte durabile. Rezista cu succes in cazul ploilor si zapezilor abundente, gerurilor si caniculei.


Nu sunt afectate de poluarea atmosferica, praf sau bacterii(acoperisuri TPO ). Fac fata la vanturi puternice, cutremure -  nu  se rup sau perforeaza usor.


Foarte important de mentionat este si influenta hidroizolarii blocurilor asupra mediului cu aceste membrane.Hidroizolatii terase bloc - Solicitati-ne sprijinul


Ne puteti contacta cu incredere, noi avem solutii pentru orice fel de  terase de bloc (solutii hidroizolatii terase)


Domeniul hidroizolatiilor, si in special al izolarii teraselor (hidroizolatii acoperisurilor) necesita pregatire si  experienta pentru realizarea lucrarilor.


Suntem prezenti si in judetul Ilfov  (hidroizolatii terasa ilfov) dar si peste tot in tara.


Executam lucrari de : hidroizolatie terasa, hidroizolatie pe bloc, reparatii hidroizolatii terase, izolatie terasa exterioara.


Contactati-ne chiar acum pentru oferte si detalii despre cele mai bune lucrari de hidroizolatii terase bloc.Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Panouri radiante - avantaje si dezavantaje si mai ales cat sunt de eficiente

Sisteme de ventilatie industriale - Fabricare si montare a sistemelor de ventilare ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro