renovat.ro

» » » » »


IATA 2 idei de amenajare a unei BUCATARII MODERNE


Orice designer stie ca bucataria este una din cele mai importante camere dintr-un apartament sau o casa. De aceea, designul trebuie sa fie unul elegant si functional dar si in concordanta cu celelalte camere. In cele ce urmeaza va propunem doua idei de amenajare a unei bucatarii moderne cu suprafata utila cuprinsa intre 8 si 12 metri patrati.

Bucatarie cu aparate electrocasnice incorporabile
IATA 2 idei de amenajare a unei BUCATARII MODERNE

Galerie poze
  • Bucatarie cu aparate electrocasnice incorporabile
  • Bucatarie mare cu dining
  • Bucatarie moderna cu mobilier pe colt
  • Decor bej bucatarie
Galerie poze
  • Decor legant bucatarie mare
  • Design bucatarie moderna
  • Dining bucatarie moderna

Primul decor pe care vi-l propunem are la baza doua nuante: alb si bej care vor ajuta la marirea campului vizual in bucatarie. Pentru a folosi cat mai bine dimensiunile generoase ale bucatariei o alegere buna este mobilierul pe colt. Blatul de lucru este unul lung acoperind atat un perete lateral cat si peretele cu fereastra.


Recomandare: Idei pentru amenajarea unei bucatarii moderne - cele mai noi tendinte in materie de design interior


Blatul din fata ferestrei va putea fi folosit si ca un bar pentru servirea micului dejun in timp ce cititi ultimele stiri pe laptop sau telefon. Fereastra are o draperie romana bej de mari dimensiuni care poate oferi un nivel bun de umbra in zilele caniculare de vara. Mobilierul este facut la comanda pentru a se potrivi perfect in spatiul disponibil, cel din stanga ferestrei avand rafturi de sticla. Tavanul fals are incorporate spoturi si benzi de de leduri care ofera o iluminare in doua trepte. 

Podeaua este acoperita cu placi de gresie mari bej iar hota si aparatele electrocasnice moderne au finisaje lucioase din sticla si inox.


Vezi si: 20 de idei de amenajare bucatarii moderne


Al doilea decor are mobilierul pe un singur perete, zona de dining fiind formata dintr-o masa de sicla cu scaune si o canapea. Pentru a delimita acest spatiu, exista un perete si un tavan fals maro cu benzi de leduri pe laterale. Deasupra mesei exista trei pendule gri care vor oferi un nivel bun de iluminare pentru dining iar spatiul dintre blatul de lucru si corpurile suspendate este decorat cu placi de oglinda. Podeaua spatiului de lucru este acoperita cu gresie bej, in timp ce diningul are parchet laminat de aceeasi culoare. Pentru a crea un contrast, sunt folosite scaune, perne decorative si o draperie roz.Recomandari articole: bucatarii moderne, idei amenajari interioare, idei bucatarii,

‹‹ Ariston: Pentru a combate schimbarile climatice este nevoie de implicarea tuturor

Proiect de casa eleganta cu 3 dormitoare la mansarda ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro