renovat.ro

» » »


Idei pentru decorarea baii


Dupa ce pui la cale planul pentru design-ul casei, se intampla de multe ori sa uiti tocmai de decorarea unei camere destul de importante: baia. Pentru ca spatiul este destul de mic, pentru ca nu petreci atat de mult timp acolo si pentru ca nu exista foarte multe idei pentru a transforma acest loc intr-unul mai placut.

Baie placata cu marmura
Idei pentru decorarea baii

Galerie poze
  • Baie placata cu marmura
Galerie poze

Venim, insa, in ajutorul tau, cu cateva sugestii practice:

1)    Apeleaza la marmura pentru acoperirea peretilor

Daca vrei o alternativa la gresia si faianta de care poate ca te-ai plictisit, poti apela la marmura. Exista numeroase modele ce transforma in intregime aspectul unei bai. Poti le sa ceri ajutorul celor de la piatraonline.ro care au o gama variata de marmura si care iti vor raspunde cu sfaturi specializate.

2)    Adu flori!

Mai ales daca ai si ferestre, merita sa pui ghivece cu flori, care vor da viata baii tale intr-un mod foarte placut. Ai grija sa nu le pui in locuri atat de expuse aburului, insa. Poti sa te joci si cu forma sau culoarea ghivecelor, in functie de stilul baii.

3)    Foloseste lumanari

Lumanarile parfumate nu numai ca pot sa te relaxeze dupa o zi de munca obositoare, dar se vor transforma si in elemente decorative interesante. Le poti lasa in jurul sau pe marginea cazii, ori pe blatul pe care ai amplasat lavoarul.
 
4)    Tablouri

Suna usor pretentios, insa, daca ai o baie spatioasa, poti sa o decorezi chiar cu un tablou ? sau mai multe, dupa caz. Ideea este sa nu exagerezi totusi si sa transformi baia intr-un adevarat living. Rezuma-te la un tablou si nu la multe fotografii cu familia, spre exemplu.

5)    Foloseste culori aprinse

Poti avea curajul sa folosesti culori aprinse ori foarte intunecate, daca ti-au facut cu ochiul intotdeauna. O baie cu pereti negri poate fi una extrem de chic, daca esti atenta la sistemul de iluminare si asiguri suficienta lumina in tot spatiul.


Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Iata cum poti transforma fereastra de la bucatarie intr-un bar original

Idei inovatoare pentru depozitarea hainelor ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro