renovat.ro

» » » » » »


Jaluzele verticale - un decor practic pentru ferestre


Jaluzelele verticale au fost si sunt inca in voga de cativa ani, fiind foarte practice si pentru ca se potrivesc cu stilul minimalist in decoratiunile interioare. Geamurile termopane cu tamplarie PVC sau Aluminiu de acasa sau de la birou sunt frumos decorate de jaluzelele verticale din material textil sau lamele PVC.

Jaluzele verticale
Jaluzele verticale - un decor practic pentru ferestre

Galerie poze
  • Jaluzele verticale
Galerie poze

Jaluzelele verticale sunt compuse din benzi din material textil impregnat antistatic, rezistent UV, ceea ce inseamna ca nu se decoloreaza la soare. Benzile sunt dispuse pe verticala si prinse intre ele atat sus cat si jos.

Exista si jaluzele din lamele PVC de diferite marimi si culori, care nu sunt prinse decat in partea de sus. Jaluzelele se prind direct pe tavan, pe sine, iar mecanismul de strangere si de reglare a unghiului de deschidere a jaluzelelor este usor de folosit, fara a fi nevoie sa ne deplasam prin camera.

Avantajul jaluzelelor verticale este faptul ca se pot adapta la orice dimensiuni si forme geometrice ale ferestrei, fiind si usor de intretinut. Curatarea se face periodic, prin aspirare, avand grija ca aspiratorul sa fie curat si uscat. Jaluzelele verticale din PVC pot fi curatate si cu un burete sau o carpa umeda. Unele jaluzele verticale din material textil se pot spala si in cada, cu apa si detergent lichid, lasandu-le la inmuiat si claltindu-le bine. O alta avarianta este curatarea chimica in centrele specializate.

Producatorii de jaluzele verticale folosesc o gama foarte larga de materiale textile, simple sau cu modele, albe sau colorate. Opacitatea la lumina este un alt avantaj al acestui tip de jaluzele, ca si flexibilitatea folosirii: le putem strange complet, daca dorim sa eliberam fereastra in totalitate si sa lasam lumina sa patrunda, le putem tine deschise, intredeschise sau inchise, in functie de momentul zilei. O idee de decorare este alegerea de benzi de culori diferite, in doua sau chiar trei combinatii, ceea ce va inveseli orice camera.

Jaluzelele verticale au cucerit piata in ultimii ani si raman o solutie moderna de decorare a ferestrei. Puteti citi in continuare cateva sfaturi despre asortarea jaluzelelor cu perdelele sau draperiile.


Recomandari articole: ferestre, decorare casa, jaluzele, pvc,

‹‹ Decoratiuni interioare cu tapet

Tablouri artizanat - Decoratiuni interioare lucrate manual ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro