renovat.ro

» » » »


Manere pentru dulapurile de bucatarie | Modele diverse


Aspectul dulapurilor de bucatarie poate fi schimbat sau pus in valoare de manerele usilor. Desigur, alegerea acestor mici accesorii ale mobilei de bucatarie nu trebuie lasata la voia intamplarii. Sa vedem mai departe cateva idei despre cum sa potrivim manerele cu stilul pieselor de mobilier.

Manere pentru un dulap de bucatarie modern
Manere pentru dulapurile de bucatarie | Modele diverse

Galerie poze
  • Manere pentru un dulap de bucatarie modern
Galerie poze

Primul exemplu este cel al manerelor clasice, sub forma unor butoane din metal, eventual cu mici incrustatii sau modele. Sunt foarte practice si rezistente, iar metoda de prindere este cu un surub incorporat in maner, care este trecut prin usa si prins pe interior cu o piulita. Acest model de maner se potriveste cu o mobila de bucatarie practica si functionala. 

Manere practice din metal
Manere practice din metal

Pentru o bucatarie moderna , cu Pentru o blat cu aspect metalizat si dulapuri in culori extravagante, alegem manere din inox, lungi cat latimea sertarului sau a usii dulapului, cu doua puncte de prindere. Aspectul lucios al inoxului va da un plus de stralucire bucatariei, asortandu-se cu accesoriile de bucatarie, care sunt de obicei din acelasi material.

Manere mobila bucatarie moderna
Manere mobila bucatarie moderna


Revenim la manerele gen butoane, dar de data aceasta din metal cu aspect antichizat si prelucrat in diverse modele. Sunt manerele perfecte pentru o mobila de bucatarie clasica, fie din lemn masiv, fie din PAL sau MDF.

Manere pentru o bucatarie clasica
Manere pentru o bucatarie clasica

Alte modele de manere pentru dulapurile de bucatarie pot fi realizate din fier forjat, lemn sau plastic. Alegerea se face in functie de designul mobilei de bucatarie.

Intrebari si raspunsuri despre Manere pentru Dulapurile de Bucatarie

Intrebare: Ma intereseaza manerele de bucatarie lungi prezentate in Poze amenajari - Manere mobila bucatarie moderna. Va rog daca ma puteti ajuta cu o adresa sau nr de tel. de contact!

Raspuns: Pozele din acest material au fost folosite cu titlu de prezentare, pentru a ilustra o idee de decorare a mobilei de bucatarie. Pentru oferte de produse, va rugam sa contactati direct firmele de amenajari interioare prezentate pe site.Recomandari articole: mobila bucatarie, mic mobilier,

‹‹ Mobila de bucatarie cu bar | Idei pentru o amenajare cu stil

Mobila bucatarie mov ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro