renovat.ro

» » » » » » »


Masa de calcat: modalitati si idei de ascundere si depozitare


Stiu ca nu tine neaparat de domeniul amenajarilor interioare insa masa de calcat este un obiect ce se afla in orice casa. A devenit de-a lungul timpului un element fara de care omul modern s-ar descurca mai greu. Toate bune si frumoase pana in acest moment, insa ce te faci cand ai terminat de calcat si masa ramane tronand in mijlocul incaperii?

Masa de calcat incorporata in mobilier
Masa de calcat: modalitati si idei de ascundere si depozitare

Galerie poze
  • Masa de calcat incorporata in mobilier
  • Masa de calcat agatata pe perete
  • Masa de calcat agatata in cuierul de haine
  • Masa de calcat prinsa pe usa
Galerie poze
  • Sertar mare vertical pentru depozitare masa calcat
  • Ascundere masa de calcat in mobila de bucatarie
  • Setar cu extindere si masa de calcat
  • Masa de calcat in dulap supendat pe perete
  • Dulap ingust pe perete pentru masa de calcat
  • Dulap din lemn pe perete pentru depozitare masa de calcat

Am gasit pentru astazi cateva idei tare interesante care ne invata unde si cum sa ascundem masa de calcat astfel incat sa fie la indemana dar totusi sa nu ne strice decorul interior.

Masa de calcat depozitata pe perete

Masa de calcat nu necesita mult loc pentru depozitare, de aceea o puteti atarna pe un perete. Nu va interveni in libera miscare prin camera si in plus va economisi spatiu. Daca alegeti aceasta optiune alegeti pentru aceasta o husa in ton cu perdelele din camera, cu mobila sau cu accesoriile decorative, astfel incat sa se integreze mai usor si mai firesc in peisaj.

Pentru a prinde masa de calcat pe perete puteti folosi un cuier normal de perete pentru haine, din cele folosite pentru mobilarea holurilor. De multe ori este suficient sa montati unul sau doua carlige pe care sa atarnati masa de calcat. Aveti grija sa alegeti niste carlige rezistente care sa poata sustine greutatea mesei. Cele mai potrivite ar fi carligele din metal.

Masa de calcat pe usa

Pentru personalitatile vulcanice care deseori izbesc usa de perete, urmatoarea optiune clar nu este cea mai potrivita. Dar daca sunteti o fire calma este posibil sa va suranda ideea depozitarii mesei de calcat pe usa. Fixarea acesteia este simpla , ca si in cazul depozitarii pe perete, cu ajutorul unui carlig. Asigurati-va ca usa este bine prinsa si nu zdrangane la fiecare deschidere si inchidere de usa. Montati pe suprafata usii cateva cuie suplimentare pentru fixarea mai buna a mesei.

In sertar

O alta optiune interesanta de stocare a mesei de calcat este in sertar. Mai mult exista variante de sertare orizontale sau verticale. Sunt foarte la indemana mai ales pentru mesele de calcat cu dimensiune mai mica si optiunea poate fi incorporata intr-un dulap cu sertare cu o adancime corespunzatoare.
Astazi exista si varianta de masa de calcat deja incorporata in mobilier. Aveti grija sa va adaugati si aceasta extraoptiune atunci cand va comandati mobilierul din casa.

Dulapuri suspendate

Daca va place sa mesteriti mobila va puteti face un dulap suspendat ingust in care sa depozitati masa de calcat. Acesta optiune ca va ajuta sa aveti un interior armonios, atractiv dar si functional.

Masa de calcat poate fi ascunsa intr-un singur soldat sau acesta poate fi completat de cateva etajere sau rafturi pentru depozitarea substantelor necesare la curatenie ar si a altor lucruri. Si nu uitati ca acest dulap ar trebui sa se potriveasca perfect cu interiorul vostru , astfel incat ar trebui sa alegeti cu grija culoarea acestuia dar si materialul din care il veti confectiona.

Alte detalii importante de care nu trebuie sa uitati:

- Alegeti locul de depozitare in apropriere de o priza.
- Aveti grija ca fierul de calcat si priza sa aiba sigurante pentru copii mici. Daca priza se afla in partea de jos a peretelui aveti grija sa o protejati atunci cand nu este folosita cu sigurate speciale.

Nu de mult am mai scris un articol despre locuri originale de depozitare. Va invit sa il cititi pentru a afla si mai multe informatii utile si interesante dar si o doza de inspiratie.


Recomandari articole: intretinere, curatenie, accesorii, spatii mici, masa de calcat, dulapuri,

‹‹ Cum sa dai un refresh la casa cu un buget mic

Cum alegem covoarele - Idei in 25 de poze ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro