renovat.ro

» » » » Prezentare - Buca Gabriel

Buca Gabriel


Contact

Localitate: Bucuresti
Persoana contact: Buca Gabriel
Telefon: 0748413134Detalii

Echipa noastra si-a propus sa ofere firmelor si persoanelor fizice din Bucuresti o gama de servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.
Cu o experienta de peste 22 ani, meseriasii nostri va pune la dispozitie solutii complete pentru amenajarea ideala a sediului sau locuintei dumneavoastra. Personalul nostru, competitiv si dinamic, este specializat in realizarea lucrarilor de izolatii, hidroizolatii, remediere, renovare, amenajari, finisaje interioare si exterioare, constructii case de la zero, transport de materiale etc.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta punctul forte al meseriasilor nostri, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarare cu noi.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile meseriasilor nostri va vor oferi o satisfactie garantata.
Asiguram service si mentenanta pentru sedii firme, birouri, spitale, clinici, scoli, gradinite, asociatii proprietari etc.

Preturile pe manopera sunt negociabile si se stabilesc dupa evaluarea lucrarii in functie de complexitatea si gradul de dificultate al serviciului.

Meseriasii nostri sunt gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro