renovat.ro

» » » » Prezentare - CM Montage

CM Montage


Contact

Localitate: Ipotesti
Persoana contact: CM Montage
Telefon: 0756733416Detalii

Suntem o echipa tanara, care ne-am dezvoltat treptat. Suntem pe piata europeana, din anul 2011, si pe piata din romania din anul 2012. La inceput, firma CM MONTAGE, s-a ocupat exclusiv cu montajul mobilierului industrial. Incepand cu anul 2012, ne-am extins domeniul de activitate, in domeniul mobilierului din pal si MDF.

Producem si executam la comanda pentru dumneavoastra:

– bucatarii, dormitoare, sufragerii, rafturi, dresinguri, mobilier pentru copii, dulapuri de haine si incaltaminte, dulapuri, comode TV, mese termorezistente, masute de sufragerie.
– mobilier de birou, de magazin, mobilier pentru farmacii si cabinete medicale, pentru scoli si gradinite, hoteluri, restaurante.

Oferim servicii de proiectare 3D pentru toate lucrarile efectuate la noi. Designerii nostri iti pot face proiectul pentru mobilierul visat de tine. Executam masuratorile spatiului, si realizam designul 3D. Iti prezentam propunerile noastre si iti oferim toata expertiza noastra. Identificam culorile si cautam cele mai bune solutii tehnice pentru a pune in valoare spatiul pe care il ai. In acelasi timp avem in vedere si bugetul pe care il aloci pentru cumpararea mobilei.Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro