renovat.ro

» » » » »


Mobila bucatarie americana


Din ce in ce mai des, constructorii ne propun amenajarea unui apartament cu o bucatarie americana. Dar ce inseamna asta? Costa ceva in plus? OK. Termenul se refera la faptul ca bucataria in sine nu mai este despartita de sufragerie si face corp comun cu aceasta, deci se refera la un stil denumit astfel. Sa vedem cu un exemplu si cateva poze ce inseamna acest lucru.

Mobila bucatarie americana
Mobila bucatarie americana

Galerie poze
  • Mobila bucatarie americana
Galerie poze

Sa pornim cu inceputul! Mai intai de toate, sa vedem cum si unde este amplasat acest spatiu. De principiu, dupa ce se intra in apartament, holul principal duce catre sufragerie sau living. Depinzand de planul initial, zona bucatariei poate fi amplasata in stanga sau in dreapta intrarii in living. Delimitarea acestei suprafete se face cu ajutorul pardoselii care este realizata din gresie, fata de parchetul din sufragerie.

Hota de inox si aragazul incorporat in mobila de bucatarie americana

Hota de inox si aragazul incorporat in mobila de bucatarie americana

Ca si corpuri si accesorii de bucatarie vom regasi elementele clasice. De exemplu aragazul sau o hota de inox. Similar avem la mobila de bucatarie corpuri suspendate si corpuri pe pardoseala, functionalitatile fiind aceleasi ca in cazul unei bucatarii clasice. Aspectul diferit al unei bucatarii in stil american este ca genereaza o deschidere vizuala mult mai mare decat in cazul in care ar fi existat separarea fizica. Cu toate ca gandul imprastierii mirosului de mancare in casa este imediat, cu ajutorul unei hote performante acest lucru se poate rezolva mai usor. Montarea mobilei de bucatarie este similara ca in cazul unei bucatarii clasice.

Sertarele culisante ale corpurilor mobilei de bucatarie in stil american
Sertarele culisante ale corpurilor mobilei de bucatarie in stil american

Castigam spatiu, avem o vedere mai larga si un ambient mai placut. Pofta mare!Recomandari articole: stilul american, mobila bucatarie, electrocasnice,

‹‹ Mobila de bucatarie clasica

La Multi Ani cu multa sanatate si fericire! ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro