renovat.ro

» » » »


Mobila de bucatarie la comanda


Amenajarea bucatariei implica luarea unor decizii in legatura cu amplasamentul si design-ul mobilei. Si de ce ar trebui sa ne preocupam? De multe ori, un model "de-a gata" din magazin ne da "gata". Totusi, de multe ori constatam ca acel model de mobila ori este prea mare pentru bucatarie ori este prea mic. Si atunci, solutia se numeste: mobila de bucatarie la comanda.

Mobila bucatarie la comanda
Mobila de bucatarie la comanda

Galerie poze
  • Mobila bucatarie la comanda
Galerie poze

Cum trebuie sa procedam? In primul rand masuram spatiul disponibil. Daca se poate, facem o schita pe hartie cu bucataria si delimitarile ei: tevile de apa, teava de gaze, prizele, gurile de aerisire. Avem nevoie de masurarea lor destul de exacta pentru a putea proiecta asezarea corpurilor de mobila.

Mobila de Bucatarie la Comanda
Mobila de Bucatarie la Comanda

Cu schita realizata, consultam unul sau doi producatori de mobila la comanda. Acestia ne pot ajuta chiar ei in realizarea schitei in cazul in care este necesar. Asa dar, ce trebuie sa facem mai departe? Sa ne hotaram asupra numarului de corpuri de bucatarie pe care le vom aseza pe gresie. Un corp dublu este folosit sub chiuveta, un corp simplu poate avea aragazul - plita si cuptorul iar restul corpurilor pot avea sertare si dulapuri. Optional, putem monta in corpurile de pardoseala o masina de spalat rufe si una de spalat vase din categoria electrocasnicelor.
Pentru corpurile suspendate la ce trebuie sa fim atenti? Intr-unul din corpuri sau in locul lui se va monta hota, un alt accesoriu electrocasnic devenit foarte popular. Hota poate fi cu aerisire exterioara sau cu filtru de carbon. In primul caz, este necesara verificarea faptului ca avem disponibila o gura de aerisire in zidul exterior al bucatariei, sau, in cadrul geamului termopan o zona de PVC prevazuta special pentru acest lucru.
Locul frigiderului este un alt aspect. El se poate incorpora intr-un corp inalt de bucatarie sau aseza separat. Daca optam pentru linia "electrocasnicelor albe", el se va asorta cu aragazul si cu hota tot de culoare alba. Daca optam pentru clasa "lux" metalizata, vom alege si hota si aragazul in aceeasi gama.

Proiectul fiind gata, dam comanda catre producatorul de mobila , si apoi asteptam livrarea ei. Urmeaza etapa de montaj a mobilei de bucatarie . Dar despre toate acestea, intr-un episod urmator de mobila si amenajari interioare ...


Recomandari articole: mobila bucatarie, DIY,

‹‹ Mobila bucatarie mov

Mobila de bucatarie de vara ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro