renovat.ro

» » » »


Mobila dormitor tineret | Dulap usi glisante cu oglinzi


Prin ce se deosebeste un dormitor clasic de amenajarea cu mobila a unui dormitor pentru tineret. Iata o intrebare la care vom incerca sa raspundem analizand aspectele care duc la aceste diferente.

Mobila dormitor tineret dulap usi glisante oglinda
Mobila dormitor tineret | Dulap usi glisante cu oglinzi

Galerie poze
  • Mobila dormitor tineret dulap usi glisante oglinda
  • Camera tineret cu dulap cu usi glisante si birou la fereastra
Galerie poze

Intrebarea este corecta. Avem de ales intre a mobila in stil clasic un dormitor sau specific pentru tineret. Ideea de clasic s-a incetatenit a se referi la acele obiceiuri devenite intr-un fel un standard al fiecarei epoci. Astfel, dupa cum observam, clasicul nu a stat pe loc! El s-a modificat odata cu trecerea generatiilor...Intr-adevar, ce era clasic acum 200 de ani cu siguranta nu mai este clasic acum! Dar daca am inteles ce avem in vedere cand ne referim la amenajare clasica, totusi care este diferenta pentru mobila de dormitor?

Aceasta diferenta vine din deschiderea persoanelor tinere la nou. Se stie ca odata cu trecerea anilor, oamenii devin mai greu de convins in a accepta idei noi si solutii inovative. Caracteristica persoanelor tinere este de a accepta si de a sustine foarte repede noi idei si concepte. Acest lucru se reflecta si in decorarea interioara a unui dormitor pentru tineret.

Sa dam cateva exemple. Pornim de la dulap. Dulapul clasic este cu usi de lemn si balamale, cu manere rotunde. Iata ca noile tehnologii permit astazi realizarea dulapului cu usi glisante , ceea ce il promoveaza pentru mobilarea dormitorului de tineret. Si mergand mai departe, usile pot contine oglinzi pe toata suprafata generand spatialitatea camerei de locuit.

Corpul de iluminat este un alt exemplu. Lustra clasica are brate de metal si abajururi de sticla. Corpul de iluminat pentru tineret are un design original. Poate fi format din abajururui din materiale noi precum acryl, becurile pot fi fluorescente economice sau becuri cu halogen , iar bratele de sustinere pot fi chiar firele de alimentare.

Pentru pat putem identifica diferente similare. Patul clasic este din lemn masiv cu tablie mare, inaltimea este medie si avem la dispozitie si o lada pentru lenjerie. Patul modern pentru tineret are inaltime joasa, lada este inlocuita de un sertar culisant iar tablia este discreta. Noile materiale precum PAL si MDF inlocuiesc lemnul masiv iar salteaua de lana sau cu arcuri este inlocuita de noile saltele de poliuretan sau latex.

dulap usi glisante cu oglinda

Mobila de dormitor pentru tineret compusa din pat, dulap cu usi glisante cu oglinzi si corp de iluminat economic

Credem ca am surprins in cateva exemple si o poza ilustrativa ideea de "tineret" in amenajarea si decorarea unui dormitor cu mobila.


Recomandari articole: camera tineret, idei amenajari interioare,

‹‹ UITE 16 DRESSINGURI MODERNE pentru dormitor

Mobila de dormitor pentru tineret moderna ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro