renovat.ro

» » » » » »


Mobila pentru hol | Cuier si Pantofar


Mobilarea holului este probabil ultima in ordinea amenajarilor interioare din locuinta. Dar acest lucru nu inseamna ca este lipsita de importanta. Dimpotriva, holul creeaza prima impresie despre un apartament sau o casa, iar amenajarea si mobilarea lui este foarte importanta.

Amenajari interioare mobila hol
Mobila pentru hol | Cuier si Pantofar

Galerie poze
  • Amenajari interioare mobila hol
Galerie poze

Mobilierul de hol se compune in general din cuier si pantofar, dar pentru holurile mai spatioase putem lua in consideratie si un mic dressing - un dulap de hol in care sa tinem hainele, sau chiar o canapea sau doua fotolii, alaturi de o masuta pe care sa tinem telefonul, de exemplu. In cele ce urmeaza, insa, ne propunems a vorbim despre cuierul de hol si pantofar.
Sa luam exemplul din imagine. Avem o idee interesanta de amenajare a unui hol mic. Cuierul este format dintr-un panou simplu, din PAL melaminat, prins in perete. Acest model ocupa extrem de putin spatiu si este potrivit pentru mobilarea unui hol de apartament. O etajera montata deasupra va forma partea de sus a cuierului, unde vom putea tine palariile si umbrelele.

cuier pentru hol

Cuierul face parte din mobilierul de hol

Langa cuier, avem un pantofar - o piesa de mobilier indispensabila din hol. Compartimentarea acestuia permite depozitarea eficienta incaltamintei. Cum pantofarul are o inaltime medie, deasupra lui putem aseza o oglinda de aceeasi latime, iar zona poate fi luminata cu cateva spoturi moderne. In afara de cheile de la masina, geanta si telefon, pe pantofar putem aseza si cateva obiecte decorative pentru a infrumuseta holul: o vaza, o veioza sau o planta decorativa.
In privinta culorilor potrivite pentru hol, este indicat sa optam pentru culori deschise, care sa dea senzatia de spatiu. In amenajarile interioare, combinatiile de culori, forme si dimensiuni sunt foarte importante pentru crearea unei atmosfere placute si moderne.

Intrebari si raspunsuri despre Mobila Hol | Cuier si Pantofar:

Intrebare: Cum sa amenajez un hol mic si intunecos de apartament cu gresia maro?
Raspuns : Luminati-l si folositi culori deschise pentru zugraveala.

Intrebare: Tocmai ce am achizitionat un apartament care necesita renovare 100%. Am spart peretele despartitor dintre bucatarie si hol (cum intram in hol aveam bucataria in dreapta si debaraua) si avem o dilema...
Raspuns: Raspunsul la intrebarea dvs. a fost publicat in pagina Renovare Apartament.


Recomandari articole: cuier, pantofar, holuri, mobilier,

‹‹ Amenajare hol | Idei pentru decorarea lui

Mobila Hol | Pantofar cu usi de sticla ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro