renovat.ro

» » » » » » »


Modele de lavoare si chiuvete pentru baie montate pe colt


Alegerea mobilierului si a obiectelor sanitare pentru baile de serviciu sau grupurile sanitare mici poate fi destul de dificila. Spatiul ingust face dificila montarea unor obiecte sanitare sau a unor dulapuri clasice astfel ca va trebui sa cautati diferite solutii pentru aceste bai. Una din cele mai bune optiuni este folosirea unor obiecte sanitare de colt, care va permit o utilizare eficienta a spatiului disponibil.

Lavoare baie montate pe colt
Modele de lavoare si chiuvete pentru baie montate pe colt

Galerie poze
 • Lavoare baie montate pe colt
 • Baie cu faianta portocalie si chiuveta mica alba pe colt
 • Baie cu tapet si lavoar pe colt
 • Chiuveta baie neagra din sticla
Galerie poze
 • Chiuveta baie pe colt montata pe masca din lemn
 • Chiuveta de colt suspendata
 • Chiuveta din sticla albastra
 • Chiuveta moderna de colt din inox
 • Chiuveta si masca baie din piatra
 • Lavoar de colt pentru baie
 • Masa din lemn in forma de triunghi cu lavoar deasupra
 • Masca de baie cu lavoar pe colt
 • Masca lavoar din lemn cu colturi rotunde
 • Pereti din piatra si lavoar pe colt
 • Schema montare obiecte sanitare in baie mica

Avantajele unui lavoar sau a unei chiuvete montate pe colt sunt evidente deoarece va permite sa folositi un spatiu care in mod normal ar fi ramas gol. O chiuveta pe colt se poate folosi insa si intr-o baie cu dimensiuni generoase, putand sa folositi un mobilier cu un spatiu mai mare de depozitare fara sa aglomerati prea mult baia.

In plus, un mobilier sau o chiuveta de colt suspendata este prinsa de doi pereti fiind astfel mult mai  rezistenta. Chiuvetele de colt asimetrice au un design mai atragator putand sa fie folosite un amenajarile moderne sau cele minimaliste.

Vezi si: Chiuvete si lavoare de colt pentru bai mici

Tipuri de lavoare si chiuvete de colt

In orice baie puteti folosi atat o chiuveta cu mobilier cat si o chiuveta simpla prinsa in perete. Totusi, chiuvetele suspendate se folosesc de obicei in grupurile sanitare iar mobilierul cu vas de chiuveta se foloseste in baile mai mari.

Chiuvelete de colt sunt de regula suspendate si pot avea forma de romb sau triunghi cu partea din fata dreapta sau rotunjita. Chiar daca optati pentru o chiuveta simpla, puteti alege sa montati si un raft sau un suport de prosoape dedesubtul acesteia.

Vezi si: Lavoare moderne pentru un decor de vis in baia ta

Mobilierul cu vas de chiuveta poate fi atat prins in perete sau poate avea diverse suporturi de sustinere care se sprijina de podea. Aceste  chiuvete pot avea diverse forme precum rotunde, dreptunghiulare sau patrate. Exista insa si chiuvete de colt cu forma pentagonala care se pot utiliza intr-un design clasic sau traditional. O chiuveta cu forma pentagonala poate avea marginile mai largi oferindu-va un spatiu suficient pentru depozitarea diferitelor recipiente sau suporturi pentru sapun sau pasta si pieriutele de dinti. Intr-o baie cu pereti cu unghiuri alungite puteti folosi si o chiuveta cu forma hexagonala.

Chiuvetele si lavoarele cu forma triunghiulara au aparut mai recent si au un aspect mult mai elegant si modern. Un mobilier in forma de triunghi va putea avea o chiuveta metalica sau ceramica rotunda asezata pe un blat. Acesta va trebui sa aiba dimensiuni mai mari pentru ca marginile sa ofere un spatiu suficient de depozitare. Pentru a ocupa mai putin spatiu o chiuveta triunghiulara va trebui sa aiba partea din fata rotunjita si sa fie montata pe blat. Un tip de chiuveta de colt foarte populara in Franta este cea cu patru laturi, din care cea din fata are forma curbata.

Recomandare: Vase de toaleta suspendate - avantajele si dezavantajele utilizarii lor

Modele de oglinzi pentru chiuvetele de colt

Orice baie indiferent de dimensiuni are nevoie de cel putin o oglinda, iar pentru chiuvetele de colt cea mai buna optiune pot fi doua oglinzi indentice prinse deaspura chiuvetei. O alta solutie este folosirea a doua rame identice, una cu o oglinda iar cealalta cu o decoratiune eleganta pentru baie. Puteti, de asemenea, sa montati si un dulapior de colt cu oglinda deasupra chiuvetei pentru a avea si un spatiu de depozitare pentru creme, sapunuri, geluri de dus sau sampoane.

Citeste si: Oglinzi de baie modele - ovala, rotunjita, rama lemn


Recomandari articole: lavoare, chiuveta baie, montaj, modele bai, lavoare de colt,

‹‹ Holuri de intrare frumos amenajate - chiar te lasa fara cuvinte

Apartamentul de 7 metri patrati - IATA cum poti amenaja functional si elegant o locuinta minuscula ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro