renovat.ro

» » » »


Modele de seminee


Unde pot pune un semineu electric, pe ce perete, daca poate fi incorporat pe peretele cu module de mobila amplasat in miloc si televizorul deasupra sau pe peretele alaturi de canapea si desupra un tablou, si ce culoare de covor la culoriile livingului adica bej, capucino, turcoaz?

Modele de seminee
Modele de seminee

Galerie poze
  • Modele de seminee
Galerie poze

Raspuns : Exista o varietate destul de larga de seminee. Nu-mi dau seama daca prin electric va referiti la faptul ca aprinderea este electrica, sau la faptul ca este doar de decor si nu da caldura... Pentru ca daca face caldura, nu trebuie amplasat tv-ul deasupra lui, si materialele cu care trebuie imbracat trebuie alese rezistente la caldura si foc.
Dar nici daca este un semineu decorativ, tv-ul sa nu il puneti deasupra lui, deoarece semineul in sine constituie un punct de atractie, iar tv-ul alt punct de atractie, si ideal ar fi ca ele sa aiba 2 locuri diferite.
Ganditi-va ca in fata semineului se sta. Se amenajeaza un loc de relaxare, cu fotolii de exemplu, nu il puteti pune pur si simplu pe un perete ca pe un tablou, ci trebuie sa fie un punct de interes in incaperea in care este amplasat.
Pentru covor, puteti merge pe nuante de maroniu, crem, albastru.

Vezi si : Tipuri de seminee - avantaje si dezavantaje

Comentariu:
Buna ziua, Numele meu este Viorel Baltaretu si sunt directorul firmei Trend Furniture din Cluj. Firma noastra are un departament de productie si distributie a semineelor electrice (www.seminee-electrice.ro). Intrebarea pusa de utilizatorul dvs. cred ca se refera la semineele electrice care intr-adevar sunt decorative, dar au in dotare si o aeroterma de 1000-2000w (in functie de model). Legat de amplasarea semineului, acesta se poate pozitiona pe perete sau sub televizor, fara a exista vreun risc de incazire excesiva locala. Semineele electrice, chiar si atunci cand sunt folosite pe partea de incalzire, degaja caldura in fata si nu sus lateral, acest lucru prezentand un avantaj major chiar si pentru incalziarea locala a incaperilor in care este amplasat (100% eficient).
Puteti gasi diverse modele de focare sau seminee complete compuse din focar si manta care pot fi seminee drepte, seminee de perete, seminee de colt sau media console (comode tv in care sunt inglobate focarele semineelor).


Recomandari articole: semineu, livinguri,

‹‹ Cum se monteaza dusul de baie

Decoratiuni din sticla realizate manual ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro