renovat.ro

» » »


Modele Premium ale parchetului Barlinek


Pardoseala este un element cheie in amenajare. Nu e doar fundalul, ci e fundamentul care determina rafinamentul si calitatea interiorului. Tocmai de aceea, Barlinek a imbinat tendintele actuale cu frumusetea atemporala a lemnului. Astfel, au rezultat doua colectii: SENSES si Tastes of Life. Colectia SENSES se remarca in mod special, prin placile cu latime mare (207 mm) iar Tastes of Life prin pardoselile cu colorit unicat.

Tastes of Life Stejar Panforte
Modele Premium ale parchetului Barlinek

Galerie poze
  • Tastes of Life Stejar Panforte
  • Tastes of Life Stejar Tartufo
  • Senses Stejar Intense
  • Senses Stejar Joy
Galerie poze

Indiferent de stil, rafinamentul unui interior impune anumite cerinte in privinta pardoselii. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea manoperei au un efect decisiv asupra rezulatului final. Placile impunatoare din lemn natural sunt fara indoiala o garantie in privinta aspectului amenajarii. De aceea, Barlinek a alaturat acest aspect tendintelor mondiale in design si astfel, au rezultat doua colectii exceptionale.

SENSES are ca trasatura particulara placile "in format mare" - cu latime de 207 mm care depaseste standardele. Aceasta modificare a marimii si jocul specific al formelor, schimba intr-un mod interesant perspectiva asupra interiorului, iar datorita dimensiunii mai mari se pun in valore detaliile de executie. Placile au marginile bine definite, ceea ce le alungeste optic si mai mult. Producatorul a selectat nuante subtile pamantii si a pastrat vizbila structura naturala a lemnului, care a fost subliniata cu uleiuri naturale sau cu lac mat.
Colectia este compusa din 8 modele si este disponibila la preturi incepand de la 269,5 lei/m2.

Inovatia tehnologica se regaseste cu precadere in colectia Tastes of Life, prin colorarea dubla a placilor. Pentru inceput, structura naturala a lemnului este pusa in valoare si este a accentuata prin periere, apoi se face umplerea cu kit de lemn alb, usor, iar la sfarsit, intreaga placa e acoperita cu bait din gama coloristica selectionata. La finalul acestui proces au rezultat 16 modele unicat, in acord cu ultimele tendinte, in cele mai dorite nuante de alb, crem, gri, kaki sau maro nuc. Merita adaugat ca a 5-a editie a colectiei, cea mai recenta, a fost creata cu aportul celor patru finaliste ale concursului de design dedicat parchetului  "Creatii din natura" organizat in cadrul Barlinek Institute of Design. Pardoselile Tastes of Life sunt disponibile la preturi incepand cu 149 lei/m2.

Ambele colectii au ca trasatura comuna o durabilitate crescuta si rezistenta la exploatarea zilnica. Placile au o constructie tip cruce, ideala pentru zona noastra climatica, devenind astfel rezistente la schimbarile atmosferice (nu se usuca si nu scartaie) si sunt perfect compatibile cu sistemul de incalzire prin pardoseala. De asemenea, pot fi montate in sistem plutitor sau prin lipire de substrat.
Pentru informatii suplimentare viziteaza site-ul colectiilor Senses si Tastes of Life
Toate produsele pot fi gasite in oferta de parchet din lemn Barlinek.


Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Am vazut o minunatie: O gradina cu plante suculente. Iata cum le cresti si le ingrijesti +20 de idei foarte frumoase

Masute rustice din lemn - modele pe care trebuie sa le vezi! ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro