renovat.ro

» » » » » »


3 modele de proiecte de casute perfecte pentru bunici


Prezentam mai jos trei proiecte interesante de casute pentru bunici, pentru persoanele care iesite la pensie vor liniste si o locuinta mica, usor de intretinut. Am ales trei proiecte foarte dragute de case de mici dimensiuni, cu multe elemente rustice, adecvate unui cuplu de varstnici si dotate cu toate cele necesare bunului trai.

Proiect casa mica diamant
3 modele de proiecte de casute perfecte pentru bunici

Galerie poze
  • Proiect casa mica diamant
  • Plan casa parter diamant
  • Dimensiuni casa diamant
  • Casa parter suprafata utila 43 mp
Galerie poze
  • Terasa casa mica parter 43 mp
  • Casa 3 cu parter dimensiuni reduse
  • Casa mica dimensiuni reduse cu terasa in spate
  • Plan parter casa dimensiuni reduse

Iata un prim proiect: o casa cu elemente traditionale, rustice, pe alocuri si cu note elegante, moderne.  Vorbim de o suprafata de 69 mp, iar partea utila de 41 mp. Dupa cum observati, fatada are caramida , stalpi din lemn, iar in spate, peretele este imbracat cu piatra decorativa. Proiectul prevede o camera de zi, o bucatarie, un dormitor spatios, o baie, un vestibul si un hol.


Recomandare: Case mici sub 60 de mp - 4 proiecte generoase


Vestibulul de la intrare are suprafata de 4,4 mp, holul este lung � 4,7 mp, baia se afla in dreapta, avand suprafata de 4,9 mp, urmand dormitorul, in zona din spate, de 12,9 mp. In partea stanga este amenajata bucataria de 7 mp, separata de living si sala de dinning care au suprafata de 16,2 mp.


Casa este atragatoare, primitoare prin combinatiile de lemn, piatra, caramida, iar acoperisul cu tigla metalica maro contribuie la toate acestea.


Vezi si: Modele incredibile de fatade exterioare pentru case mici si moderne


Casa 100% rustica


Un proiect al unei case 100% rustica, dreptunghiulara, ideala pentru bunici. Este dotata cu o terasa spatioasa in fata, cu balustrada din lemn masiv, pe un maro deschis, combinatie adecvata cu nuanta bej a zidariei. Interesant si de efect este soclul casei, din caramida ce se continua partial in decorarea si a stalpilor din lemn, de la intrarea pe veranda.


Suprafata construita este de 96 mp, iar cea utila de 77 mp. Detaliat, proiectul cuprinde la intrarea in casa un mic vestibul, ce poate fi amenajat respectand si pastrand tendintele stilului rustic, alaturi, camera tehnica, cate o toaleta in laterale, livingul cu sala de dinning si bucatarie pe colt. De pe hol se intra in cele doua dormitoare, suficient de mari. Totusi, poate fi luata in calcul si ideea amenajarii unuia din dormitoare in biblioteca, camera de lucru sau chiar o noua sufragerie.


Usile de la casa sunt transparente, este dotata cu multe ferestre, fapt pentru care locuinta se bucura de multa lumina naturala.

Proiectul merita analizat, deoarece casa beneficiaza de toate cele utile bunului trai, mai ales cand vine vorba despre bunici.


Recomandare: Proiect casa rustica cu parter si trei dormitoare


Stil aparte, stilul american


O casa foarte frumoasa, chiar daca vorbim de o suprafata utila de 55,7 mp. Acest proiect al casei construita in stil american prevede doua terase spatioase, una in fata, alta in spate, cu balustrade din lemn si intr-o combinatie deosebita: alb cu gri deschis. Peretii si acoperisul sunt pe gri deschis, in timp ce balustradele teraselor, treptele scarilor, tamplaria de la geamuri si ferestre sunt pe alb pur. Mai mult, lateral este amenajat si un semineu imens, din caramida, singura pata de culoare din peisaj: caramiziu.


In afara celor doua verande spatioase, casa dispune si de o terasa acoperita, vitrata, accesul realizandu-se direct din locuinta. Poate fi amenajata ca o mica sufragerie sau ca si camera de zi, ori spatiu de lucru.


Recomandare: Proiect de casa mica cu arhitectura rustica


Casa are un dormitor spatios, un dormitor mai mic, un living, o bucatarie dotata cu bar, alaturi o baie. Precizam ca din dormitorul mare se poare intra direct in baie, ceea ce reprezinta un avantaj. Si-n acest caz, casa este perefecta pentru un cuplu de varstnici: simpla, dar eleganta, comoda, dotata cu suficiente incaperi si spatii de petrecere a timpului in aer liber.


Foto si proiecte: houseplansservices.com, https: //www.novio.pl/, https ://stroy-reshenie.ru/


Recomandari articole: proiecte case, case mici, case moderne, modele case cu parter,

‹‹ O frumusete de casa cu parter - visul oricarei familii de 4 persoane (PLAN DETALIAT)

Casa familiala moderna ce foloseste la maxim spatiul de 110 metri (PROIECT DETALIAT) ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro