renovat.ro

» » » » »


Nici nu ai spune ca sunt case - insa sunt cat se poate de adevarate


Stiti proverbul " Fiecare cioara isi lauda puilul" si zicala " Frumuseterea sta in ochii privitorului" ? Ei bine cam aceste doua sintagme se potrivesc pentru articolul ce urmeaza. Am gasit o colectie de cateva case care par ireale, unii le-ar cataloga drept cele mai urate case , altii ca niste ciudatenii. Eu vreau sa vi le arat ca sa aflu si parerea voastra.

Avion Boeing transformat in locuinta
Nici nu ai spune ca sunt case - insa sunt cat se poate de adevarate

Galerie poze
  • Avion Boeing transformat in locuinta
  • Casa din chirpici
  • Locuinta realizata din containere
  • Casa construita din bucati de sticla si oglinzi
Galerie poze
  • Casa intre stanci
  • Casa super colorata situata la Polul Nord
  • Casa din lemn construita in stil templu

Acum, va rog sa nu fiti prea duri - si sa va ganditi ca in ciuda unor proportii ciudate, a unor material mai neconventionale, si a unor culori nu prea inspirate ele sunt ceva unic intr-o lume din cein ce mai standardizata , ceea ce chiar semnifica ceva.


Aceasta casa este situata in Portugalia si a fost construita intre doua stanci gigantice. Peretii casei sunt realizati din placi de beton. O casa rezistenta, ce mai...nici vantul nici ploaia nu o darama.

Casa intre stanci


Acest avion Boeing 727 are mai mult de 300 de metri patrati locuibili, in plus proprietarii nu se pot plange de insuficienta spatiilor de depozitare. Avionul costa cam 100000 de dolari fara motor si transformarea lui in locuinta a costat inca pe atat. O casa cam costisitoare.

Casa in avion


Stiti ca mereu spun ca alegerea schemei de culori potrivite este foarte importanta. In cazul acestei case culorile puternice si fantastatice sa spunem ca ar fi o pata de culoare in zona in care se afla si anume la Polul Nord.

Casa colorata cu forma ciudata de la Polul Nord


Aceasta casa nu este chiar atat de spectaculoasa pentru noi romanii. Cu siguranta pe la sate mai gasesti case poate si mai mici si mai darapanate din chirpici. Ce este impresionant este locatia acesteia si anume in SUA , in Missouri si mai impresionant de atat mi se pare costul ei si anume: 4000 de dolari, serios... la noi material prima cred ca este mult mai ieftina.

casa din chirpici


Cu multe balcoane, scari intortocheate, camere cu forma ciudata, aceasta casa fantezista din SUA ( de unde altundeva putea fi) este chiar o curiozitate locala. Cred si eu...

Casa in lemn cu forma ciudata


Chiar trebuie sa iti placa oglinzile, zau. Realizata din bucati de sticla si oglinda , aceasta casa din Florida reflecta o lumina extrem de puternica. Ma intreb cine oare sta sa stearga mereu geamurile?

casa din sticla si oglinzi


Casa este costruita din containere , are aproximativ 600 de metri patrati locuibili si contine trei dormitoare si doua bai. Este rezistenta la incendii, durabila ... si alte argumente pro chiar nu mai poti gasi.

Casa construita din containere


Deci care este preferata voastra?


Recomandari articole: arhitectura, amenajari de lux, case de vacanta,

‹‹ SUPERB.... Casa alba de vacanta decorata in stil mediteranean

Apartament mic si delicat amenajat foarte practic ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro