renovat.ro

» » »


Originalitatea la moda


Designul modern pune accent pe originalitate si naturalete. Respinge produsele contrafacute, falsificate sau imitatiile. Se revine la radacini si la materiile primare - lana, piele, piatra si mai ales lemn. Haideti sa profitam de acest trend, pentru ca lemnul in amenajarile interioare inseamna ceva mai mult decat un aspect in tendinte.

Dab Brownie Grande aranzacja podglad
Originalitatea la moda

Galerie poze
  • Dab Brownie Grande aranzacja podglad
  • Jesion Lemon Sorbet Grande aranzacja podglad
Galerie poze

Lemnul a insotit omenirea de secole si nu se prevede vreo schimbare in aceasta directie. Am descoperit de multa vreme ca naturaletea are multe calitati. De aceea, in majoritatea cazurilor, alegem pardoselile din lemn, care reprezinta fundamentul unui interior amenajat cu atentie.

Mai sanatos
Prin folosirea lemnului in amenajarile interioare se creeaza un microclimat specific, deoarece lemnul "respira" mereu, adica absoarbe umezeala in exces si o elibereaza atunci cand aerul devine prea uscat. Lemnul este si un excelent izolator fonic si electric, acumuleaza perfect caldura si este o solutie foarte buna pentru persoanele alergice. Toate aceste proprietati benefice pentru sanatate ale lemnului sunt doar inceputul calitatilor lui.

Universal

Pardoseala din lemn se potriveste oricarui stil de interior � clasic, modern, scandinav, country, glamour, industrial sau romantic. Este o baza temeinica si universala, care nu doar ca rezista la trecerea timpului, ci se adapteaza prin versatilitate abordarilor noastre schimbatoare despre amenajare. Putem modifica accesoriile, schimba mobila, vopsi peretii, iar pardoseala noastra din lemn se va potrivi cu fiecare capriciu sau idee.

Tendinte
Pardoseala din lemn poate avea o culoare specifica lemnului. Aceasta poate fi cat mai neutra, frumoasa intr-un mod natural, cu noduri si inele vizibile. Dar daca vrem ceva mai mult, atunci putem opta pentru o podea colorata. Precum "Tastes of life"  - cea mai noua colectie de parchet din lemn Barlinek, creata in colaborare cu 4 designeri de interior, care au identificat cele mai apreciate 16 nuante de lemn in tendintele actuale de amenajare. Culorile au fost obtinute printr-o tehnologie unica de dubla vopsire. Lemnul are o structura clara, obtinuta prin procesul de periere. Apoi structura a fost accentuata de chitul alb si delicat, pentru ca la final, intreaga placa sa fie acoperita cu gama de baituri selectionata. O astfel de pardoseala reprezinta imbinarea autenticitatii lemnului natural cu iscusinta designerilor.

Mai multe informatii privind colectia: http://colectii.barlinek.ro/


Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Cu ce se curata ... ?- mici trucuri utile pentru o casa curata luna

Cum construiesti un tunel din plasa pentru pasari in curte ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro