renovat.ro

» » » »


Perdele, draperii si fete de masa


Printre cele mai importante accesorii de amenajari interioare se numara perdelele si draperiile, fetele de masa si fetele de perna. In comert veti gasi o mare varietate de modele si materiale pentru perdele de dormitor, perdele de bucatarie, perdele pentru living, perdele pentru camere de copii si tineret. In general, materialele din care sunt confectionate sunt: bumbac, borangic, in, matase, voal. 

Perdele draperii si fete de masa.jpg
Perdele, draperii si fete de masa

Galerie poze
  • Perdele draperii si fete de masa.jpg
Galerie poze

Multe firme care comercializeaza perdele si draperii va ofera, pe langa produsele mentionate mai sus, si servicii de asistenta pentru a va ajuta sa faceti alegerea optima pentru casa dvs. Desigur, este posibil sa gasiti modele de vanzare cu dimensiuni standard, insa puteti apela si la executia unor modele pe dimensiunile alese de dvs. Culorile si modelele sunt variate, pentru a le putea combina cu decoratiunile si designul interior din camera pe care doriti sa o amenajati.
Pentru dormitor, alegem fete de perna brodate in diverse stiluri, culori si dimensiuni, iar pentru sufragerie modele de fete de masa elegante.

Intrebari si raspunsuri:

Intr-o bucatarie cu fereastra dubla, ce perdea ar veni mai bine, un model de perdea scurta pana la nivelul caloriferului sau  o perdea lunga? Si ce s-ar potrivi, sina de tavan sau bara de lemn sau metalica? Multumesc!
Raspuns: Nu va pot da un raspuns, din pacate, deoarece nu mi-ati dat nici o informatie despre tipul mobilarii, stilul ales, organizarea mobilierului, etc.
Daca de exemplu aveti un corp de mobilier pe peretele cu fereastra, perdeaua scurta trebuie sa fie alegerea dvs. Daca acesta nu este cazul, atunci puteti pune perdeaua lunga, sau nu, depinde de efectul pe care doriti sa-l creati, de tipul de amenajare, etc.
In ceea ce priveste modelul de galerie pentru perdele puteti folosi fie sina, fie bara, metal sau lemn, iarasi, in functie de stilul mobilierului, culori, etc.. Totul este ca perdeaua sa se potriveasca cu mobilierul, atat stilul cat si culoarea.
 


Recomandari articole: draperii, materiale textile,

‹‹ Culori pentru perdele si draperii

Perdea pentru fereastra termopan de baie ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro