renovat.ro

» » »


Pompe submersibile F.el.som pentru alimentarea cu apa curata - O conditie necesara pentru viata


Pompa submersibila F.el.som italieneasca este indispensabila pentru alimentarea casei cu apa curata, pentru ape uzate, pomparea lichidului de racire in sistemul de incalzire, furnizarea apei la piscina, eliminarea apei din subsoluri etc. - dupa cum se poate vedea, gama de aplicare a acesteia in viata de zi cu zi este foarte larga.

pompe felsom
Pompe submersibile F.el.som pentru alimentarea cu apa curata - O conditie necesara pentru viata

Galerie poze
  • pompe felsom
Galerie poze





Varietatea de sarcini duce la o diferenta in caracteristicile de proiectare ale gamei de pompe submersibile F.el.som. Cu alte cuvinte, fiecare pompa are o specializare destul de ingusta. Prin urmare, poate fi dificil pentru un nespecialist sa aleaga echipamentul necesar pentru a rezolva o anumita problema. Gama de pompe submersibile F.el.som pentru apa curata este utilizata in principal pentru a asigura functionarea sistemului de alimentare cu apa potabila, precum si alimentarea cu apa a unei piscine. Apa curata este inteleasa ca una care are un continut de solide mai mic de 150 g / cmc.

Pompe submersibile F.el.som din inox
Pompele submersibile F.el.som inox pot fi utilizate atat pentru alimentarea cu apa curata, cat si pentru alimentarea cu apa menajera si industriala, sisteme de stingere a incendiilor, sisteme de irigare. Materialele utilizate pentru fabricarea pompelor submersibile F.el.som sunt:

  •  Otel inoxidabil AISI 304 pentru partea superioara si inferioara.
  • Inox AISI 402 pentru arbore.
  • Inox 316L / 304 pentru cuplare.
  • Otel inoxidabil AISI 304 pentru carcasa exterioara, carcasa difuzor, sita si garnitura de cablu.
  • Rotorul, difuzoarele si bucsele sunt realizate din fibra de sticla PA 66.

Senzori de control pentru lipsa apa protectie
Cea mai fiabila si impecabila modalitate de a proteja pompa submersibila de lipsa apa protectie (functionare uscata) este controlul direct al nivelului de apa din put, folosind un releu de control al nivelului pentru pompa submersibila. Spre deosebire de metodele indirecte care iti permit sa determini lipsa apei prin semne indirecte (reducerea curentului, scaderea factorului de putere, scaderea presiunii in conducta, scaderea debitului etc.), controlul direct al nivelului apei in put folosind un releu de control al nivelului si senzori de nivel, protejeaza pompa inca in caz de urgenta.  Releul de control al nivelului apei cu senzori de nivel, garanteaza protectia pompei submersibile in put, inclusiv a pompei submersibile cu reglare a frecventei.

Pompa submersibila multietajata te scapa de probleme

Pompa submersibila electrica verticala multietajata este destinata pomparii apei curate
si este utilizata in medii casnice, civile si industriale pentru alimentarea cu apa, sisteme de prevenire a incendiilor, sisteme de spalare, sisteme de presurizare, irigare. Pompele submersibile multietajate fac parte din familia de pompe vertical cu mai multe etape.

Alimentarea cu apa la domiciliu, bine gandita si executata in mod competent este o conditie necesara pentru viata. Dar uneori, din pacate, orice ai face, apa de la robinet nu vrea sa curga asa cum era de asteptat, neavand o presiune normala. Poate ca problema este lipsa de putere a statiei, sau sistemul este infundat, sau dispozitivul este situat prea departe de strada. Este dificil sa faci fata unor astfel de probleme, insa, le poti evita, si astazi, acest lucru nu mai este dificil. Salvarea ta, este pompa submersibila multietajata de inalta calitate.

Principiul de functionare al unei pompe multietajate orizontale sau verticale este functionarea simultana a mai multor rotoare. Trecand printre roti una cate una, fluidul se va deplasa prin teava mult mai repede. Presiunea este determinata direct de suma presiunii rotilor, care sunt dispuse in serie si efectueaza aceeasi alimentare. Fara a intra in detalii tehnice, un lucru poate fi spus: utilizarea unei astfel de pompe iti va permite sa obtii cantitatea de apa necesara fara a supraincarca sistemul.


Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Soclul sau braul casei: totul de la rolul sau si pana la regulile de izolare si placare

Distantele si dimensiunile standard din bucatarie de care trebuie sa tii cont - scheme si grafice ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro