renovat.ro

» » » » »


Ponturi si secrete pentru a-ti vinde casa cat mai repede


Daca v-ati decis sa vindeti o locuinta, cu siguranta vreti un pret cat mai bun pe ea, dar in acelasi timp sa o vindeti si repede. Intr-o piata suprasaturata cu proprietati, in care tranzactiile se fac destul de greu, este nevoie sa va diferentiati de restul ofertelor de pe piata.

Ponturi si secrete pentru o vanzare mai rapida a casei
Ponturi si secrete pentru a-ti vinde casa cat mai repede

Galerie poze
  • Ponturi si secrete pentru o vanzare mai rapida a casei
Galerie poze

Daca vreti sa vindeti repede si la cel mai bun pret, este nevoie de un plan bine pus la punct. Pentru aceasta, nu trebuie neaparat sa folositi strategii si tehnici complicate de vanzari, ci trebuie sa urmati cativa pasi simpli, care au efect de fiecare data.

O fotografie cat o mie de cuvinte!

In primul rand, aveti nevoie de poze de calitate. Pentru ca acestea atrag prima data atentia potentialilor cumparatori, realizarea unor fotografii de calitate va vor ajuta sa castigati clienti. Peste 75 % din privitorii unui anunt decid daca selecteaza o proprietate pentru revizuire ulterioara in urma fotografiilor.

Prima impresie conteaza!

Atunci cand doresti sa vinzi o casa, trebuie sa te asiguri ca aceasta este in cea mai buna forma cu putinta. Mai intai de toate, locuinta ar trebui sa fie igienizata: proaspat zugravita si/sau vopsita in culori deschise, luminoase, de preferat alb, intrucat culorile intense sau combinatiile cromatice personalizate pot crea un impact vizual negativ. Apoi, este foarte importanta aranjarea din punct de vedere estetic a casei: mobila trebuie asezata astfel incat sa creeze impresia de spatiu, intreaga locuinta sa fie bine luminata, preferabil cu lumina naturala, iar camerele sa fie bine aerisite.

Stabileste un pret corect!

Asteptarile prea ridicate nu vor creste sansele de a obtine mai multi bani, ci, din contra, ar putea scadea din interesul potentialilor cumparatori. Daca vreti sa vindeti si repede, atunci aveti nevoie de un pret corect.  Valoarea de listare a unei locuinte trebuie stabilita in concordanta cu alte locuinte similare.

Depersonalizati-va casa!

O locuinta scoasa la vanzare nu trebuie sa aiba amprenta actualilor proprietari. Cumparatorii trebuie sa-si imagineze cum isi vor decora casa cu lucruri personale daca vor sta acolo. Fotografiile de familie, amprentele colorate ale copiilor de pe pereti sau de pe mobilier, magnetii de frigider nu trebuie sa apara in pozele de prezentare ale casei. De asemenea, este important sa nu creati niciun nou stil al locuintei. Riscati ca viitorii clineti sa nu se regaseasca cu totii in el.

Nimic nu se face fara rabdare!

Oricat de mult va grabiti sa vindeti casa, trebuie sa luati in calcul ca o vanzare imobiliara reprezinta cel mai complex proces din toate punctele de vedere din viata persoanelor fizice. Durata medie de vanzare, in conditiile unui climat echilibrat, este cuprinsa intre 2 si 6 luni. Asadar, daca ati publicat anuntul acum doua saptamani si inca nu v-a contactat nimeni, nu va panicati. Daca nu ati primit nicio oferta concreta dupa trei luni, atunci va trebui sa vedeti ce e gresit in anuntul dumneavoastra si sa reluati procesul.
Multa bafta!


Recomandari articole: constructii case, vanzare, ,

‹‹ Proiecte case mici cu un dormitor plus living open space cu suprafete pana in 50 mp

Betonul amprentat - o alternativa practica si economica pentru pavare ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro