renovat.ro

» » » » » »


Iata proiectul unei case ieftine si simple ce poate fi ridicata rapid


Multi dintre cei care doresc sa se mute de la bloc la casa isi fac griji in privinta costurilor. Si pe buna dreptate: in ultima vreme, in ciuda crizei economice, preturile la locuinte sunt ridicate. Totusi, daca dispuneti de teren si aveti un proiect perfect adaptat unui buget mic, puteti beneficia si de o casa adecvata unei familii cu maxim patru membri.

Casa parter ieftina
Iata proiectul unei case ieftine si simple ce poate fi ridicata rapid

Galerie poze
  • Casa parter ieftina
  • Plan parter casa suprafata utila 109 mp
  • Fatade casa si cote inaltime
Galerie poze

Iata mai jos proiectul unei astfel de case, economica, pe un singur nivel. Este vorba despre o locuinta cu toate cele necesare si cu un acoperis construit in doua ape.


In plus, foarte important: o astfel de casa va fi ridicata si intr-un timp relativ scurt.

Casa propusa spre analiza este formata din trei dormitoare, living, bucatarie, la care se adauga holuri si spatii pentru depozitare. Este perfecta pentru o familie cu maxim patru membri, respectiv doi copii, beneficiind de toate cele necesare. Casa este cat se poate de simpla, ridicata pe un singur nivel, cu un acoperis in doua ape, la care se adauga in fata, si o mica punte, tocmai potrivita pentru amenajarea unui spatiu de odihna in serile placute.


Recomandare: Proiect de casa ieftina, frumoasa, cu trei camere si spatii de depozitare - perfecta pentru o familie cu trei membri


Casa are o suprafata locuibila de 150 mp si credeti-ma nu este nici pe departe aglomerata. Mai mult, a fost gandita prin separarea spatiilor de odihna de cele frecventate zi de zi.


Dar sa o luam pe etape.


La intrarea in casa se afla un hol mic, de 3,5 mp. Trebuie precizat insa ca initial traversezi o mica terasa care, asa cum am mentionat, poate fi amenajata pentru confort, relaxare. Micul hol continua cu un alt hol, de data aceasta cu lungimea de 12,8 mp, din care se poate patrunde in celelalte incaperi. In partea stanga, este amenajat un dormitor de aproximativ 12 mp, cel mijlociu ca dimensiune.


Vezi si: O casa mica pentru doi - constructie economica


Tot in partea stanga, se afla si o debara de 7,4 mp unde pot fi depozitate lucrurile mai mult sau mai putin utile. In apropierea debaralei se afla bucataria, construita pe o suprafata de 9,7 mp si care duce catre un alt hol care, la randul sau, are iesirea catre living. Cine opteaza pentru un astfel de proiect va beneficia de un living spatios, aeristit, cu suprafata de 26,8 mp, avand acces catre terasa din spatele casei.

In zona se mai afla o baie de 7 mp, un wc de serviciu cu suprafata de 1,5 mp. Vin dormitoarele: cel principal avand 17 mp, iar cel mai mic, 11 mp.


Foarte important: la o asa dimensiune mica, intreaga locuinta dispune de iluminat natural. Mai precis, sunt prevazute ferestre mari, ce duc implicit la confort, o atmosfera placuta.


Recomandare: Proiect casa de 100 mp - o locuinta economica si functionala


Un astfel de proiect de casa, construita pe un teren mic, rapid, ajunge cu costul materialelor la cheie la aproximativ 34 - 35.000 de euro. Faptul ca dispune de trei dormitoare, la care se adauga un living spatios, face ca proiectul sa fie cautat mai ales de familiile mici, cu maxim patru membri. In plus, dispune de doua terase care pot fi foarte utile pentru petrecerea timpului liber. Dimineata puteti servi cafeaua, iar mai tarziu puteti picta sau sta la laptop, inconjurat de natura si liniste. Sa nu mai vorbim de debaraua atat de utila.Bineinteles ca, la acest pret, se adauga si costurile cu terenul (in cazul in care nu-l detineti), cu utilitatile sau alte taxe.


Citeste si: Proiecte de case cu parter si amprenta la sol de 75 -80 mp


Foarte important in astfel de cazuri este arhitectul care poate creea si realiza un proiect de casa chiar si pe cea mai mica suprafata de teren. Va sti sa proiecteze si sa imparta incaperile astfel incat sa adapteze casa in functie de buget, suprafata construibila si numarul de persoane beneficiare. Pe o suprafata de doar 70 mp, spre exemplu, poate fi rdicata o casuta minunata, care sa dispuna de doua dormitoare, un living, bucatarie, baie si doua holuri. Este ideala pentru o familie formata din maxim trei persoane.


Recomandari articole: proiecte case, casa parter, constructii case, constructii case ieftine,

‹‹ Distantele si dimensiunile standard din bucatarie de care trebuie sa tii cont - scheme si grafice

Iata proiectul unei case de 80 mp cu 2 camere si terasa mare - planuri si imagini exterior - interior ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro