renovat.ro

» » » » » »


Proiect de casa rustica, de 111 mp locuibili - planuri si poze. Ce poate fi mai frumos pentru o familie?


Ideala pentru familie, aceasta casa de 111 mp, doar cu parter, construita in stil rustic, nu doar ca arata foarte bine exterior si interior, dar dispune si de toate cele necesare unui trai confortabil. In plus, numai trecand pe langa aceasta casa o vei dori; combinatia de piatra de rau si foarte mult lemn este perfecta. O casa cu peretii de la intrare si soclul doar din piatra, cu restul peretilor din zidarie si lemn, cu stalpi solizi din lemn, semineu in zona terasei, o alta mica punte ce da dinspre zona de odihna sunt elemente ce te fac sa optezi din start pentru acest proiect.

Casa in stil rustic doar cu parter
Proiect de casa rustica, de 111 mp locuibili - planuri si poze. Ce poate fi mai frumos pentru o familie?

Galerie poze
  • Casa in stil rustic doar cu parter
  • Casa rustica cu terasa acoperita
  • Interior luminos casa cu parter
  • Bucatarie open space cu living
Galerie poze
  • Living cu semineu modern cu sticla
  • Living open space luminos
  • Semineu sticla cu bioetanol
  • Plan casa cu parter 111 mp utili

Locuinta dispune doar de parter, fiind formata din trei dormitoare, doua bai, un living open space cu dinning si bucataria, dar beneficiaza si de alte spatii mai mici ce pot fi valorificate in functie de necesitati.


Livingul este spatios, ferestrele largi il fac si mai mare, aerisit, predominand peretii imbracati in lemn, cu exceptia celui unde este amplasat semineul din piatra de rau. Podeaua este din lemn finisat, lacuit si aduce acea nota de eleganta, necesara uneori si-n stilul rustic. Se poate amenaja o canapea confortabila sau un coltar elegant, in culori neutre, un fotoliu in apropierea semineului si optati pentru perdele fine/draperii lungi pana-n podea.


Recomandare: Casa cu parter si suprafata de 127 mp cu 3 dormitoare 1 terasa si garaj - imagini si proiect


Livingul face legatura cu dinning-room-ul si au suprafata de 36 mp, alaturi aflandu-se bucataria de 12 mp. Veti avea astfel contact cu membrii familiei, prietenii ce va vor trece pragul. De efect este si tavanul usor inclinat, cu grinzi masive din lemn.


Cat despre dormitoare, acestea sunt situate unele langa altele. Dormitorul matrimonial are suprafata de 13 mp, iar celelalte doua cate 11 mp.

Ca si proiect, in detaliu, se intra pe un hol de 3,6 mp, in lateralele dreapta si stanga aflandu-se doua spatii, unul de 5,1 mp si celalalt de 1,4 mp ce vor fi valorificate in functie de preferintele fiecaruia.Tot lateral, se afla doua bai, de 5,6 mp, respectiv 1,7 mp, situate pe alt hol cu lungimea de 3,4 mp. Paralel, urmeaza al treiea hol, de 7 mp, din care se intra in cele trei dormitoare. Se ajunge in living, dinning si apoi in bucatarie, care are suprafata de 12,9 mp.


Vezi si: Proiect de casa cu parter cu patru camere si garaj


Mai mult, din living iesi direct pe terasa, una spatioasa, ce poate fi decorata cu mobilier din ratan sau lemn pentru petrecerea timpului liber, De asemenea, din dormitorul matrimonial se poate iesi intr-o mica punte, construita din lemn. Noi speram ca acest proiect sa va fi convins sa-l si aplicati, fiind, totodata, unul dintre cele mai interesante privind o casa cu parter, de 111 mp, in stil rustic, adaptata unei familii cu patru membri.Recomandari articole: proiecte case, case mici, casa parter, modele case cu parter,

‹‹ Reguli pentru o fundatie rezistenta. 7 secrete de constructie

Cum alegi si mai ales CAND si CUM se APLICA tencuiala decorativa pentru fatada ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii
Lula Nicolae a scris:

Buna ziua! Solicit pentru acest proiect o oferta de preț. Mulțumesc!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro