renovat.ro

» » » » » » »


Proiect scara interioara + calculator pentru dimensiune trepte


Orice casa cu mansarda sau etaj are nevoie de scari interioare care sa asigure un transfer facil intre cele doua niveluri. Alegerea tipului de scari interioare va trebui sa fie facuta in functie de locatie, dimensiunea spatiului disponibil sau de inclinatia rampei. Un alt aspect important este designul scarilor interioare, care va trebui sa fie in concordanta cu cel al holului sau livingului unde sunt construite. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva fotografii cu tipuri de scari interioare moderne care se pot amenaja in orice casa cu mansarda sau etaj.

Amenajare scari moderne
Proiect scara interioara + calculator pentru dimensiune trepte

Galerie poze
  • Amenajare scari moderne
  • Construire scara interioara casa
  • Construire scari casa
  • Scara interioara moderna
Galerie poze
  • Scari cu trepte metalice
  • Scari moderne casa
  • Scari moderne cu trepte individuale

Alegerea tipului de scari interioare pentru casa va trebui discutata cu proiectantul, care este in masura sa va prezinte cele mai bune solutii pentru casa pe care ati ales-o. In functie de inaltimea casei veti putea opta pentru scari cu una sau doua rampe simple, pentru scari cu rampa rotunda sau cu trepte balansate sau chiar pentru scari cu un podest intermediar. Pentru ca urcarea si coborarea intre etaje sa fie cat mai usoara, treptele vor trebui sa aiba dimensiuni standard si vor trebui sa fie placate cu un material care asigura o aderenta buna pentru evitarea unor accidente.

Recomandare: Scari interioare pentru case - tipuri de scara, cerinte tehnice minime plus modele atractive

Unele din cele mai elegante scari interioare sunt cele care au trepte independente care sunt prinse doar de perete. Aceste trepte sunt facute in generale din metal si sunt prinse cu holsuruburi de un suport incastrat in zidul care margineste scarile. Pentru a asigura o aderenta buna, treptele vor putea sa fie imbracate in lemn de esenta dura care are o rezistenta excelenta la uzura. Nu uitati sa montati o balustrada, in special daca aveti in familie copii sau persoane cu o varsta mai inaintata.

Vezi si: Scari portante, autoportante sau flotante - modele senzationale pentru orice locuinta

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu scari interioare moderne si ca le veti distribui si prietenilor vostri care apreciaza amenajarile interioare elegante si deosebite. 

Pentru cei vor sa isi calculeze dimensiunea scarii interioare puteti folosi urmatorul calculator pentru trepte:

http://www.zhitov.ru/ro/lestnica/


Recomandari articole: scari interior, scara interioara, trepte lemn, scara mansarda, scari din lemn, scari din beton, scari aluminiu, calculator scara interioara, program proiectare scara interioara, scara balansata cu intoarcere la 90, scara balansata cu intoarcere la 180, constructie scari interioare,

‹‹ Gratar de curte - Schema de constructie pas cu pas - este foarte SIMPLU!!!!

Proiect casa 4 dormitoare - stil modern si eficient ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro