renovat.ro

» » »

Regulament de participare la concursul renovat.ro


REGULAMENT DE PARTICIPARE LA CONCURSUL RENOVAT.RO

www.renovat.ro

Iata ce trebuie sa faci, daca vrei sa castigi premiul oferit de noi:


Regulament de participare la concursul renovat.ro

Linkuri sponsorizate
Galerie poze

Share daca va place

Galerie poze

1. Inscrie adresa de e-mail in formularul de mai jos. Doar asa vei putea primi noutati despre evolutia concursului dar si despre toate noutatile de pe site-ul de idei pentru casa ta www.renovat.ro . Scrie adresa de e-mail si apasa butonul "Trimite"  (Ai grija sa validezi e-mailul pe care il vei primi din partea serviciului folosit de noi Feedburner, cauta-l chiar si in casuta de "Spam")Introdu adresa ta de e-mail:


Vei primi un mesaj pentru confirmarea adresei de e-mail. Nu uita sa il validezi!
2. Scrie comentariile tale la oricare din intrebarile adaugate de cititorii nostri in sectiunea Forum de pe site (Doar comentariile sau raspunsurile utile vor avea sansa sa intre in finala. Oricine este liber sa participe cu oricat de multe raspunsuri sau comentarii utile) . Te rog sa te asiguri ca in momentul in care adaugi comentariul tau, adresa ta de e-mail sa fie introdusa corect.

Iata aici  LISTA DE INTREBARI la care membrii comunitatii Renovat.ro asteapta raspunsul sau comentariul tau.

3. Da un SHARE pe FACEBOOK la raspunsul tau, si raspunsul sau comentariul tau va intra automat in finala. Cu cat va fi mai util cu atat vei primi mai multe SHARE-URI sau LIKE-uri.

4. Va fi declarata castigatoare persoana care , la finalul concursului, va avea cele mai multe raspunsuri sau comentarii utile, de aceea cel mai bine este sa adaugi cat mai multe comentarii sau raspunsuri diferite la cat mai multe intrebari.

5. In cazul in care vor fi mai multi participanti cu acelasi numar de raspunsuri sau comentarii, castigatorul va fi desemnat in functie de numarul total de LIKE-uri primite. Daca si dupa acest criteriu va exista egalitate, castigatorul va fi desemnat dintre acestia prin tragere la sorti.

REGULI DE PARTICIPARE:

1.    Daca unul dintre administratorii Renovat.ro va considera ca un comentariu incalca una din regulile de mai sus sau nu se incadreaza in concurs, acesta il va sterge sau il va edita fara niciun fel de explicatie prealabila.

2.    Nu vor fi inscrise in concurs comentariile sau raspunsurile scurte si neargumentate. Daca unul dintre administratorii Renovat.ro va considera ca un comentariu sau un raspuns incalca regulile, acesta va putea sterge respectivul comentariu sau raspuns fara niciun fel de explicatie prealabila.?

ORGANIZATORUL CONCURSULUI:
Site-ul de idei pentru casa ta www.renovat.ro
In calitate de organizatori, ne rezervam dreptul de a modifica sau schimba oricand Regulamentul concursului, urmand ca modificarile sa intre in vigoare imediat dupa anuntarea acestora pe pagina de concurs.

CONDITII DE PARTICIPARE:
Toti cei ce doresc sa participe la acest concurs trebuie sa accepte neconditionat si irevocabil termenii prezentului regulament.

DURATA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:
Editia a-II-a a concursului se desfasoara in perioada 26 ianuarie 2015? 27 februarie 2015.
Pe data de 28 februarie se va anunta castigatorul.

Comentariile care vor intra in concurs se vor primi pana pe data de 27 februarie 2015 la ora 23:59! Toate raspunsurile primite dupa aceasta ora nu vor mai fi luate in considerare!

Anuntarea castigatorului se va face in pagina principala a site-ului www.renovat.ro, in data de 28 februarie 2015 pana la ora 20.00!

In decurs de 5 zile de la anuntarea castigatorului pe pagina principala www.renovat.ro, organizatorii concursului vor contacta castigatorul prin intermediul e-mailului pentru confirmare si pentru stabilirea detaliilor referitoare la livrarea premiului. Livrarea se va face prin curier rapid, doar pe teritoriul Romaniei.

In situatia in care datele de contact ale castigatorul nu sunt corecte sau nu va raspunde in termen de 5 zile la adresa de e-mail inscrisa odata cu adaugarea comentariului, vom stabili un alt castigator prin tragere la sorti.

PREMIILE CONSURSULUI

Pe data de 28 februarie 2015, va fi desemnat castigatorul concursului organizat de Renovat.ro

Toate premiile oferite in cadrul concursurilor organizate de noi sunt oferite de www.renovat.ro.

Participa acum la concursul organizat de www.renovat.ro  cu raspunsul tau, la una din sutele de intrebari din sectiunea: Forum.

Recomandari articole: concursuri,

‹‹ Reconditionare scaune din lemn

Un nou concurs Renovat.ro ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Intrebari pe forum
Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro