renovat.ro

» » »


Sisteme de ventilatie industriale - Fabricare si montare a sistemelor de ventilare
Sisteme de ventilatie industriale - In prezent, pe piata de profil, se observa o crestere constanta a cererii de echipamente de ventilatie industriala.


Un sistem de introducere a aerului poate fi doar o gura de acces a aerului natural  sau un sistem de ventilatoare.

Sisteme de ventilatie
Sisteme de ventilatie industriale - Fabricare si montare a sistemelor de ventilare

Galerie poze
  • Sisteme de ventilatie
Galerie poze

Un sistem complet de ventilatie industriala cuprinde: tubulatura de ventilatie, filtre, grile, instalatii de climatizare, sisteme de exhaustare.


Se poate monta orice tip de sistem de ventilatie industriala, satisfacand si cele mai exigente pretentii ale clientelei.


Se mai pot regasi: ventilatoare axiale si ventilatoare centrifugale, tubulatura  si hote profesionale.


Accesorii pentru sisteme de ventilare industriala: grile gravitationale, grile de protectie, valve antiretur, regulatoare de turatie, etc.Sisteme de ventilatie industriale - O necesitate


Industria moderna de astazi, cu complexitatea proceselor si a operayiunilor sale, utilizeaza o varietate de substante chimice a caror evacuare se realizeaza prin sisteme de ventilatie industriale.


Multe dintre acestea sunt nocive, putand efecte negative asupra oamenilor si animalelor si plantelor. Utilizarea acestor materiale are ca rezultat generarea de gaze, vapori, fum si praf, in cantitati mari.


De multe ori concentratiile de susbstante nocive depasesc nivelurile de siguranta impuse de organizatii nationale si internationale.


De asemenea, in unele procese industriale sunt generate concentra?ii mari de caldura evacuate prin cosuri de fum. Acesta fapt creeaza conditii improprii pentru lucru.


Rezulta un mediu nesigur si o atmosfera de munca  stresanta si daunatoare realizarii performantei .Sisteme de ventilatie industriale - ventilatia industriala


Ventilatia industriala este miscarea aerului intr-un spatiu industrial determinat in vederea reimprospatarii acestuia.


Ventilarea industriala este o obligatorie pentru a pastra sanatatea angajatilor din spatiile de lucru. Ventilatia  efectiva este una dintre solutii in cazul riscului de emisii polunte.


Mai mult decat atat, ventilatia industriala serveste pentru a controla mirosurile, umiditatea si alte conditii improprii.Sisteme de ventilatie industriale - Tipuri


Cele mai frecvente sisteme de ventilatie din industrie sunt de doua tipuri: sisteme de introducere a aerului si sistemele de extractie a aerului.


Sistemele de introducere a aerului aduc un flux de aer proaspat si revigorant in mediul de lucru.


Sistemele de extractie au scopul de eliminare a poluantilor dintr-un spatiu industrial. Acestea pot fi sisteme de extractie generala sau sisteme de extractie locala.Sisteme de ventilatie industriale - Sistemul de extractie generala


Ventilatia generala presupune o improspatare totala a aerului care se afla intr-un spatiu industrial.


Se poate face sub forma ambientala, folosindu-se treceri si guri de aer naturale prin intermediul grilelor si ventilatoarelor.


De asemenea, se pot uza ventilatoare electrice care sa forteze intrarea si iesirea de aer (ventilatoare industriale).Sisteme de ventilatie industriale - sistemul de extractie locala


Ventilatia locala se focalizeaza exclusiv asupra unui punct specific. Astfel se evita raspandirea noxelor, a vaporilor, particulelor etc.


Sistemul de extractie generala este un sistem de ventilatie completa utilizand atat sistemul de introducere a aerului cat si sistemul de extractie a aerului.


Ventilatia cu presiune pozitiva  si ventilatie cu presiune negativa fac parte, de asemenea, din sistemele complexe de ventilare a spatiilor industriale.Sisteme de ventilatie industriale - Secovent


In prezent, Secovent detine produsele si specialistii necesari care sa-i permita realizarea unui proiect de ventilatie si instalarea unui sistem de ventilatie industriala .


La montajul unui sistem de ventilatie industriala complex tinem cont de factori multipli precum: temperatura, umiditate, viteza, presiune, flux de  aer .


Toate acestea vor crea un mediu sanatos si confortabil pentru angajatii dumneavoastra. Va veti bucura de o calitate a aerului in acord  cu standardele nationale si internationale.


Apelati cu toata increderea la sisteme de ventilatie industriale!Recomandari articole: advertorial,

‹‹ Hidroizolatii terase bloc - Membrana TPO Firestone pentru hidroizolarea terasei

Parchet stratificat vs parchet laminat ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro