renovat.ro

» » » » » »


Vase de toaleta suspendate: Avantajele si dezavantajele utilizarii lor


Vasele de toaleta suspendate nu mai sunt de multa vreme o noutate, asta este clar, insa cei ce aleg pentru amenajarea baii modele clasice de toalete, sunt inca multi. De ce? Poate pentru ca le considera scumpe, sau poate cred ca au prea multe dezavantaje si nu vor batai de cap.

Vas de toaleta si bideu suspendate
Vase de toaleta suspendate: Avantajele si dezavantajele utilizarii lor

Galerie poze
 • Vas de toaleta si bideu suspendate
 • Vas de toaleta suspendat cu rezervor incastrat in perete
 • Vas de wc suspendat foarte usor de intretinut
 • Baie alba cu chiuveta cu masca si vas de toaleta suspendate
Galerie poze
 • Baie maro inchis de mici dimensiuni cu chiuveta si wc suspendate
 • Baie mica amenajata simplu cu wc si chiuveta suspendate pe perete
 • Baie mica cu chiuveta si toaleta suspendate pe perete
 • Baie negru cu alb cu vas de toaleta suspendat pe perete
 • Model de wc suspendat pe perete intr-o baie mica
 • Model dreptunghiular de vas de wc suspendat
 • Model suspendat de toaleta pentru o baie mica

Pentru astazi va propun sa trecem in revista avantajele si dezavantajele vaselor de toaleta suspendate si sa vedem punctual care ar fi argumentele pro si contra alegerii unor astfel de modele.

Economisirea spatiului

Unul dintre principalele avantaje ale vaselor de toaleta suspendate este � economisirea spatiului. Sunt ideale pentru baile mici pentru ca nu ocupa mult loc , iar faptul ca lasa libera pardoseala creaza si mai mult ideea de spatiu. In plus interiorul baii pare mult mai sofisticat si elegant.

Reglarea inaltimii dorite
Un alt avantaj important este posibilitatea de a regla inaltimea vasului de toaleta in momentul montarii lui in functie de dorinte si nevoi.

Curatarea usoara
Un lucru este clar: O baie amenajata cu un lavoar si o toaleta suspendata este mult mai usor de curatat decat unul compact. Fiind suspendat pe perete pardoseala din baie poate fi curatata foarte simplu.

Rezervorul wc-ului
Rezervorul vasului este incastrat in perete. Aici avem de-a face si cu avantaje dar si cu o serie de dezavantaje. Ca si argumente pro mentionam faptul ca wc-ul arata mult mai frumos si mai elegant fara acel rezervor, insa instalarea acestuia necesita mai mult efort. Ca sa montezi un astfel de rezervor trebuie sa desfaci peretele , sa il armezi corespunzator pentru sustinerea  vasului de wc, ceea ce intr-o casa deja construita necesita multa munca, mizerie si reparatii majore.

Montare complexa
Inainte de toate, atunci cand se fixeaza pe perete un astfel de vas de toaleta, trebuie fixata pe perete o plasa pentru armare, astfel incat peretele sa poata sustine greutatea vasului dar si o sarcina suplimentara. Chiar si fixarea ca la carte in timp poate cauza slabirea peretelui, cauzata de presiunea constanta asupra lui, ceea ce necesita verificari regulate.

Complexitatea reparatiilor
Unele modele de vase suspendate de toaleta au si un panou de comanda pe perete, pentru eventualele reparatii. Din pacate nu toate modelele au asa ceva, ceea ce inseamna ca pentru anumite interventii poate fi necesara demolarea partiala si refacerea peretelui.

Functii High-tech
De obicei vasele de toaleta suspendate incorporeaza si foarte multe functionalitati de ultima generatie. Sunt niste wc-uri inteligente. Unele au functie de autocuratare, au uscator incorporat si multe altele. Aceste functii suplimentare pot creste probabilitatea aparitiei de defecte care pot necesita reperatii suplimentare fata de un vas de toaleta compact.

Pretul
Marea majoritate a vaselor de toaleta suspendate sunt considerate a fi articole de lux, in consecinta sunt mai scumpe decat un vas clasic de toaleta, si acest aspecta poate conta pentru unele bugete.

In continuare va invit sa vizionati cateva modele de vase de toaleta suspedate in speranta ca veti gasi un model potrivit pentru baia voastra.


Recomandari articole: obiecte sanitare, baie, instalatii sanitare, apa si canalizare,

‹‹ Cele mai confortabile si neconvetionale modele de fotolii din lume

Izolatia interioara cu polistiren ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii
camy a scris:

Buna ziua,as dori da va intreb cat de rezistente sunt vasele suspendate

Mocanu Ionut a scris:

Buna seara
Cum vi se pare saval d la Mondial?
Multumesc

Laura a scris:

De unde pot acizitiona wc marou si lavoar maro multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro