renovat.ro

» » »


Cum sa iti decorezi un spatiu rustic


Fie ca ai o camera pe care vrei sa o redecorezi, fie iti faci o casa si incepi sa gandesti intregul design, daca esti fan al stilului rustic, lucrurile nu sunt prea simple. Pentru ca este un stil suficient de complicat incat sa te puna in situatii incerte: ce fel de mobila folosesti? Cat de vechi inseamna suficient de bun? Ce culori poti folosi?

Casa in stil rustic
Cum sa iti decorezi un spatiu rustic

Galerie poze
  • Casa in stil rustic
Galerie poze

Insa, daca vrei sa amenajezi un spatiu cu elemente rustice si sa nu faci abuz de caracteristicile acestui stil, iata ce lucruri poti avea in vedere:

1) Nu acoperi lemnul

Daca vrei sa iti decorezi o mansarda in stil rustic, primul pas este sa nu incerci, sub nicio forma, sa acoperi elementele din lemn. Grindele sau stalpii din lemn vor complementa cu succes toate celelalte elemente pe care le vei folosi in amenajarea spatiului dorit.

2) Nu folosi numai culori inchise

Majoritatea sunt tentati sa foloseasca numai culori inchise, nuante de maro si alte tonuri intunecate. Insa un decor rustic se poate impaca, foarte bine, si cu mobilier alb. Asadar, evita sa incarci incaperea foarte mult din punct de vedere cromatic, altfel vei da impresia unui spatiu inchis si trist.

3) Foloseste obiecte de iluminat potrivite

Daca folosesti un candelabru sau cateva lampi cu aspect rustic, vei contribui in mod semnificant la design-ul spatiului pe care vrei sa il decorezi. Pe atas.ro, spre exemplu, poti gasi o multime de obiecte de iluminat rustice, care vor schimba cu desavarsire incaperea.

4)  Decoratiuni tipice

Si nu in ultimul rand, nu uita sa bifezi acele decoratiuni tipice stilului rustic, cum ar fi un ceas de pereche mai vechi, rame din lemn masiv, borcane mai mari in care sa depozitezi diverse lucruri, vaze mari sau decoratiuni din lemn! Fara ele, nu vei avea un design complet.


Recomandari articole: comunicate de presa,

‹‹ Amenajarea unui living mic fara canapea - sfaturi utile de la specialisti

Mobila si mobilier de gradina din fier forjat - modele deosebite ››

Share daca va place

Autor RenovatRo: Cristiana

Urmareste ce articole scriu pentru a avea o locuinta frumoasa

Email:

Comenteaza articolul
Raspunsuri si comentarii

Nu exista comentarii. Fii tu primul care comentezi!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro