renovat.ro

» » » »


ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa folosesc pentru cuvertura si pentru draperii intr-un dormitor maro?

Buna ziua! As vrea sa stiu va rog, pentru un dormitor 6.30 pe 4.30 al carui mobila este de culoare chocolate, parchetul alb, usa de culoare nuc inchis iar peretii bej deschis, ce culori as putea sa folosesc pentru cuvertura patului dar si pentru draperii, cu mentiunea ca sunt doua ferestre. Va multumesc mult!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii BucurestiRaspunsuri si comentarii
Florin a scris:

In amenajarea interioara a oricarei incaperi se recomanda ôregula de aurö ce presupune doua culori dominante care sa reprezinte 60% din coloritul interior, 20% o culoare de contrast si 10 % alte culori compuse din elemente decorative. In cazul in care dormitorul are culoarea predominanta maro, este potrivit sa alegeti draperii si cuvertura aurie, galben pai sau crem. La fel de bine s-ar potrivi draperiile si cuvertura vernil sau turcoaz, nuante ce contrasteaza cu maroul scotand in evidenta mobila. Astfel veti reusi sa realizati un contrast cromatic elegant.
In niciun caz nu folositi pentru draperii si cuvertura culorile albastru, verde crud, roz, rosu intens sau alb. Aceste culori vor face o nota discordanta si suparatoare cu restul obiectelor din incapere.

Olesea a scris:

Buna ziua, as dori sa va cer sfatul: ce culoare la cuvertura sa aleg pentru un dormitor cu mobila alba, podea alba si usa alba, draperii roz pal care bat in alb la lumina si portiere visinii, pereti alb-surii argintii? Ma gindesc la cuvertura roz pal e bine?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila maro,    parchet alb,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro